WANDEL

ROUTES

DE MOLSE 60

De Molse 60, is een wandeltocht van 60 km doorheen de Molse natuur. Zo wandelt u door bossen en langs prachtige waterplassen. De tocht is samengesteld uit 4 lussen van respectievelijk 22.4 km, 14.8 km, 16.5 km en 6.4 km waarna u telkens terug aankomt op het centrale punt, De Maat. Elke lus heeft daarbij nog een extra bevoorradingspunt. Afhankelijk van de gekozen wandelafstand, wandelt u een andere luscombinatie. Op elke lus bevindt er zich eveneens een bevoorradingspost.

Is 60 km toch iets teveel van het goede? Bekijk ook onze alternatieve routes!

TARIEVEN

60 KM

€20,-

40 KM

€18,-

30 KM

€15,-

MIDDAGETEN

€5,-

BBQ

€17,-

FOOD – COMBI

€19,-

Middageten of barbecue kunnen niet bijbesteld worden op het event.

Let op: Tickets kunnen niet geannuleerd worden & er wordt ook geen wachtlijst gehanteerd.

Tickets kunnen omgeruild worden via TicketSwap.

Als mensen me zouden vragen of ik dit evenement aanbeveel, zeg ik 100% JA!

Bert

Whaaw! Mooie tocht! Schitterende organisatie. Combi met kinderanimatie en kleinere stapjes! Veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils!

Lindsay

Alles prima georganiseerd. Heel plezant om onderweg af en toe een plezante tekst tegen te komen. 2 keer meegedaan en 2 keer een fantastische dag gehad. Doe zo verder en tot volgend jaar.

Sarah

Eerste keer meegedaan. super organisatie en een super mooie wandeling. De datum voor volgend jaar staat alvast in mijn agenda!

Conny

Super wandeling die we gelopen hebben, zeker voor herhaling vatbaar! Het idee van de lussen is geweldig, zo hoef je niets mee te nemen voor onderweg!

Erik

KORTE AFSTANDEN

Alternatieve routes

Voor ieder wat wils! Met dit moto hebben we dan ook enkele kortere tochten uitgewerkt. U kan kiezen voor een wandeling van 5, 15 of 20 km. U betaalt ter plaatste slechts 2 euro registratiegeld en u kan meteen vertrekken. De pijlen die we voor u ophangen leiden u langs de mooiste plekjes.

Waarom een korte wandeling ?      

  • Slechts 2 euro deelnameprijs ter plaatse te betalen·       
  • Op voorhand inschrijven is niet nodig·       
  • Een afstand naar keuze van 5 tot 20 km·       
  • Vertrek op tijdstip naar keuze (10u00 – 17u00)·       
  • Toegankelijk voor buggies en rolstoelen 

Let op: Bij deze korte wandelingen kan je geen gebruik maken van de bevoorradingsposten. Op het vertrek- en aankomstpunt zijn er echter voldoende drank- en eetgelegenheden.

Vertrekpunt: De Maat 4 – 2400 Mol

nl_NLDutch
nl_NLDutch